------------------------------------------
▶▶▶▶ Idle Miner Tycoon: Gold \u0026 Cash ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ Idle Miner Tycoon: Gold \u0026 Cash IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ petukoodi suurendamise punktid ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ Idle Miner Tycoon: Gold \u0026 Cash 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
Nii lahe
Põnev aga vahest igav xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Lõbus mäng, mida mängida, kuid olge valmis ootama umbes 15 aastat, et sepistada piisavalt võtmeid 🔑, et avada kõik võimatud saared ilma lisavõtmete teenimiseta. Samuti ei saa te kunagi oma superjuhte täielikult uuendada, arendajad ajasid sellega kõvasti sassi. Ma ei usu, et nad tõesti hoolivad...
Idle Miner Tycoon: Gold & Cash Simulaatio gdbMa armastan seda mängu! See on nii sõltuvust tekitav, kui asi puudutab sularaha teenimist ja selle kulutamist! Eriti töötajate kiirus, mis annab teile rohkem raha!
Tõesti hea mäng mida mängida
Hf
Pidevad hüpikaknad (loendasin 27) on tõesti tüütud
Ice Cream Inc. Hygge glttTra see mingi pask ju sittagi ei sa teha naq mängisin kunagi ja nyyd ei sa enam oma vana kasutajat ka tagasi
Täiesti mängimatu. Kulutasin reklaamide eemaldamiseks väljapressitud 15 dollarit, kuid mängimiseks sisse logides pommitatakse mind poes üle 30 mängureklaamiga. Ma tean, kus pood asub ja kuidas see töötab. Kui te ei taha, et ma seda mängu mängiksin, öelge mulle seda ja ma lähen edasi.
Ленивый магнат - Idle Miner Симуляторы vnzMulle meeldib seda mängu mängida, kuigi see ajab vahel üsna segadusse.....mõnikord pole paljud projektid lõbusad, kui neid on liiga palju.
Vau, kui ma peaksin selle mängu kohta midagi positiivset ütlema, siis see, kui muljetavaldav on see, et arendajatel on õnnestunud nii palju reklaame ja mängusiseseid oste sisse pigistada. Ma tunnen, et nad peaksid mulle selle "mängu" mängimise eest korralikult maksma.
Tõesti suurepärane mäng. See on suurepärane mäng, kui soovite reageerida.
Mega äge mäng
Tugi lihtsalt keeldub (või ei taha aru saada), et aidata minu probleemi lahendada ja lõpuks lahkub mäng 2 aasta pärast. Kui soovite, et teid mänguvaatamisel lambana kasutatakse, tehke seda.
Mängisin päris tükk aega. Ostsin "Prestige'i" ja mängisin veel mitu päeva. Minu raha ei muutunud kunagi. Tunnid ja tunnid ja päevast päeva mängimine, ilma rahata. Kustutasin lihtsalt kõik oma andmed ja alustasin otsast peale.
hea mäng soovitan NORM
Nii hea
Ubisofti ahnus paistab ja rikub kunagise suurepärase mängu. Mängijabaasi pidev reaalse raha eest pigistamine ei ole viis selle baasi säilitamiseks. Nt. Tõstame SC-ga ostetud asjade hinda, pakkudes vähem esemeid sama hinnaga ehtsate $$ rinnapakkide eest. $70 pakett mitte vähem. Ja nüüd see jõuluvana fiasko. Varem oli võimalik kasutada SC-d suurepärase Super Manageri saamiseks, kuid nüüd võite kulutada vähemalt sama palju, et võita 90 päeva eest. Või ostke see peaaegu 30 dollari eest. Jah, ei aitäh.
Viimase paari nädala jooksul olen märganud, et algoritm on muutunud. Tavalistes kaevandustes on taseme tõstmine palju raskem. Ma arvan, et rohkemate reklaamide vaatamiste jaoks...
mulle meeldib see
Idle Miner Tycoon: Gold & Cash असल की नकल वाले गेम tweHea mäng No gai
Parandage oma reklaame. See on ainus rakendus, mis ei saa reklaame korralikult laadida. Nii on see olnud juba kuid. Ja jah, olen proovinud oma reklaami ID-d lähtestada.
Mäng on jumalatult hiline. See algas hästi, siis aeglustus hetkeni, mil kulus 12 minutit, et minu afk-preemiad vastu võtta
Vaata edasi 👌 ok
😀❤️😀❤️😀
Ei lae ara
Lõbus, kuid ma soovin, et sularahal oleks rohkem tähendust, on see üldiselt üsna sõltuvust tekitav, kuid see, kuidas juhid töötavad väga aeglaselt. Ja kui mees münte kogub, ei oota ta piisavalt kaua.
See on natuke teistsugune kui reklaamid, aga ma naudin seda mõttetu aja möödujana.
Korralik mäng, reklaame pole tõesti nii palju, IMHO kuidagi igav aga hea
Mulle meeldib see mäng!
ehhhh, see on lõõgastav, aga ma tõesti arvan, et hinnad on KÕRged, see pole halb, kuid see EI OLE VÄGA HEA, see on hea ja need lisad, mida ma ilmselt vaatasin 3 päeva jooksul 40, see on hea mäng😁😇
Hea aja viide
Minu eelmine hinnang oli lihtne 4. Kuid reklaamid külmutavad või viskavad meid välja. Seda on väitnud ka arvukad arvustused. Lõpetage küsimine, miks arvustused on madala tärniga, ja hakake seda parandama. Kaalun väga selle mängu kustutamist 2 aasta pärast.
Siiani suurepärane mäng, tavaliselt mängin mänge, mille pealt võid raha võita, kuigi see mäng mitte. Pean ütlema, et siiani on kõik hästi! Mul pole mängu mängimise ega lisatava mängu sissetulekuga probleeme olnud. See laadib kiiresti ja tõhusalt! Mis on suurepärane, kuna enamik mänge seda ei tee. Ma mängin endiselt, nii et jätkake samas vaimus! Aitäh.