------------------------------------------
▶▶▶▶ Hero Wars – Fantasy Battles ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ Hero Wars – Fantasy Battles IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ mod vairāk žetonu ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ Hero Wars – Fantasy Battles 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
Pārāk daudz samaksas, lai uzvarētu. Mazliet man patīk spēlēt savā veidā
Labi ar plusu
Lai gan tas ir nedaudz patērējošāks, nekā es uzskatu, ka mobilajai lietotnei vajadzētu būt. Es izbaudu šo jauko ballīšu vadītāju. Tas var būt ļoti rupjš, taču tajā ir daudz režīmu. Pirmais iespaids bija, ka tas ir pārāk automatizēts (nav pietiekami interaktīvs), bet lietas var kļūt pietiekami drudžains pietiekami drīz.
Abysmal maku spēle. Jūs cīnāties ar robotiem (kuriem ir jābūt īstiem spēlētājiem), lai jūs justos, ka jums ir jābūt labākam, tāpēc jūs izvelkat savu maku. Mikrotransakcijas šajā spēlē nav svarīgas. Pārbaudiet informācijas cilni, un tā parādīs, ka varat iegādāties iepakojumus 300 USD vērtībā. Es iztērēju vairāk nekā vajadzēja. Tagad es spēlēju citu spēli un esmu apmierināts ar to. (Afk arena) 1 zvaigzne par grafiku un detaļām, 1 zvaigzne par atbalstu un jaunu saturu. Ja jums ir 15 gadi un jums ir tēta kredītkarte, šī spēle ir paredzēta jums.
Atkritumi
Spēle ir garlaicīga, un, to lejupielādējot, jūs saņemat krāpšanu, jo spēles reklāmās tiek rādīta cita spēle
Šī ir daļēji jautra kaujas spēle ar gandrīz uz gājienu balstītu cīņas sistēmu. Jūs nevarat patstāvīgi pārvietot savus varoņus, jo tie automātiski virzās uz priekšu kaujās. Jums ir iespēja izvēlēties, kad izmantot prasmes. Varat arī aprīkot savus varoņus ar bruņām, kas jums ir nepieciešamas lauksaimniecībā. Spēli uzstādīju sludinājumā redzamā puzles formāta dēļ, bet tas ir tikai spēles papildus elements. Tas ir jautri, ja meklējat vienkāršu spēli, ko izmēģināt.
tiešām laba spēle, izņemot atjauninājumus, bija milzīgi bez reklāmām, ja vien nevēlaties reklāmu, ja tai vispār ir kāda jēga, lai spēlētu šo spēli ir nepieciešams laiks un pacietība
reklāma nav nekas līdzīgs spēlei. Joprojām viltus reklāma
Lieliska spēle, tikai vēlos, lai būtu vairāk nekā divas ģildes kara cīņas
reklāmas liek domāt, ka pārsvarā būs mīklas. bet tā ir viltus. spēle neprasa daudz no lietotāja, izņemot lietu apkopošanu. nekādas reālas varoņu kontroles, izņemot "īpašo spēku" izšaušanu. Es redzēju, kā bērns var kļūdaini veikt pirkumu šajā spēlē. tas ir ļoti aizņemts uz ekrāna, un detaļas nav pārāk skaidras.
Spēle nav par video!
Tik daudzveidigu līmeņu attīstīšanu citās spēlēs neesmu redzējis
Hero Wars – Fantasy Battles ایفای نقش zdqMan ļoti patīk šī spēle, bet ikreiz, kad mēģinu paaugstināt varoņus vai titānus, es tieku aizvests uz maiņas veikalu, un man nav izdevies nevienu pacelt. Izņemot šo, spēle ir patiešām jauka, taču tas ir jālabo.
Es nespēlēju tālu, bet man ir dažas lietas, ko teikt. Kā daudzi citi ir teikuši, šī nav atjautības spēle. Tā ir komandas/"stratēģijas" RPG spēle, piemēram, Raid: Shadow Legends (lai gan tajā ir dažas mīklas). Tā nav slikta spēle no tā, ko esmu pieredzējis, es tikai vēlos, lai viņi to būtu reklamējuši kā RPG spēli, nevis atjautības spēli, vai varbūt būtu darījuši skaidrāku spēles patieso žanru. Izlasiet citu komentārus, ja meklējat rūpīgu pārskatu, tas bija tikai pamata brīdinājums.
Laba spēle. 😀
Hero Wars – Stratégie RPG Jeux de rôles vuehpirkuma iespējas ir smieklīgi dārgas, taču jūs varat iegūt bezmaksas dārgakmeņus, spēlējot citas spēles, tāpēc tas ir jauki
Tā forši var spēlēt bez maksas, pat ja jūs iztērējat $ 0,99, izpārdošana līdz 1,50 $ spēlēt solo vai arēnās tiešsaistes ģildēs
Katru reizi, kad noklikšķinu uz saites no notikuma pakalpojumā Facebook, es nevarēju to atvērt, izmantojot savu lietotni. Lūdzu, izlabojiet to
Jautra spēle. Var spēlēt bez maksas, bet augstāki līmeņi noteikti ir pay2win.
Lieliska spēle! Prieks, ka beidzot varēšu uzspēlēt šādu spēli, kurā nav nepieciešams tērēt naudu, lai gūtu panākumus. Tā patiešām ir lieliska jautra spēle
Nav tā spēle, kādu gaidīju. Paspēlēju pāris stundas un izdzēsu. Tas bija garlaicīgi, bet jaunināšanas funkcija bija diezgan jauka, un grafika bija laba. Diemžēl jūs nekontrolējat varoņus un, kamēr viņi cīnās, jums nav iespēju izlaist vai ātri pārtīt uz priekšu. Tas bija pārāk daudz, kad vācat priekšmetus, lai uzlabotu savus varoņus, un viss, ko varat darīt, ir vienkārši nospiest pogu, lai iegūtu prasmes un aizmigtu uz tās. Tas bija burtiski slinks veids, kā panākt kauju. Nav mana tējas tase
Nav slikti, bet es vēlos, lai būtu vairāk prāta spēļu
Kopumā laba jautra spēle, taču, sasniedzot 50. līmeni, nav iespējams iegūt monētas, enerģiju, dārgakmeņus, un spēle liek jums tērēt reālu naudu, lai tiktu tālāk. Vairāk bezmaksas enerģijas katru dienu būtu daudz lielāks stimuls turpināt spēlēt.
Izcila spēle. Spēj progresēt pat nemaksājot... Tikai daudz lēnāk. Joprojām jautri pēc 3 mēnešiem. Samazinātas zvaigznes no 5 zvaigznēm uz 3 zvaigznēm 21.12.01. Tagad spēle sasaldē manu tālruni apmēram ik pēc 10 minūtēm.
Hero Wars – Fantasy Battles Rollimängud syqkLēns ielādes laiks ļoti kaitinoši
Spēle mača vidū Grand Area sastingst un mani izrauj, tāpēc pēdējā laikā man bieži notiek mači. Es atinstalēju spēli, lai pārinstalētu, lai redzētu, vai tas darbojas, dažreiz tas palīdz, šķiet, ka atjaunināšana nedarbojas.
Netērējiet savu laiku. Tik stulba spēle. Nav grafikas. Nav kontroles. Zemas kvalitātes.
Forši
Tā ir jauka spēle, kurā ir daudz darāmā, taču tā ir problēma. Ir daudz darāmā. Un nav enerģijas, ar ko to darīt. Pieejamās enerģijas trūkums ir MILZĪGA problēma. Es varu nospēlēt 10 cīņas un tad... neko. Jo jums ir nepieciešama enerģija, lai uzlabotu varoņus, lai virzītos uz priekšu. Burtiski tas ir viens mīnuss, un tas ir pietiekami, lai liktu man apsvērt spēles atinstalēšanu.
Spēle ir jautra, taču tā ir naudas sagrābšana. Kopējā samaksa par spēlēšanu un pat ne pusceļa, lai jūs varētu paveikt kādu no lietām. Noteiktā līmenī vajadzība pēc zelta ir tik liela, ka spēle diezgan lielā mērā iesaldē, un nekāds progress nav gaidāms. Ja esat bagāts, šī spēle ir paredzēta jums.
Es ļoti mīlu šo spēli. Bet es esmu izmantojis smaragda piedāvājumus, spēlējot citas spēles. Un divas reizes tagad, spēlējot citu spēli par reklāmas piedāvājumu nedēļām, nav saņēmuši atlīdzību. Visas prasības izpildītas... bez atlīdzības. Es vēlētos palīdzēt šajā jautājumā un saņemt ekrānuzņēmumus pierādījumam. 1 tika labots, un kopš tā laika neviena nav bijusi kļūda.
Jautra RPG, taču, lai uzvarētu, ir jāmaksā.
Man patīk spēle, spēlēju 2 mēnešus, daudz iztērēju, lai jauninātu pirms 1 mēneša, tā sāka avarēt ik pēc 10 minūtēm, nosūtīja vairākas ziņas atbalsta komandai, bet viņi to nevar labot! Daži cilvēki to nevar spēlēt bez pastāvīgas avārijas, viņi pat neapsvērs iespēju atmaksāt spēlētājiem, kuri ir iztērējuši naudu, bet nevar spēlēt!
Spēlēja 3 gadus. Iztērējis pārāk daudz naudas. Saskārās ar vienkāršu problēmu, kas jāatrisina klientu apkalpošanas dienestam, un viņi atsakās, lai gan tā ir spēles kļūda. Spēlējiet uz savu risku, viņiem nav klientu lojalitātes.
LABI!!!!
Maksājiet, lai spēlētu, tiklīdz esat sasniedzis augstāku līmeni, bet līdz tam ļoti konkurētspējīga spēle. Kad esat sasniedzis augstāku līmeni, dārgakmeņi ir visvairāk progresējami
Tas ir tik nomākta. Man bija pacietība noslīpēt līdz 50. līmenim, gaidot reklāmās rādītās minispēles (puzles), bet tās tā arī neparādījās. Tas ļoti atkārtojas. Kā es varu spēlēt mini spēles?
Tas ir jautri, un tajā ir pietiekami daudz ko darīt, lai jūs kādu laiku izklaidētu, lai gan noteiktā brīdī progress kļūst ļoti lēns, un dažiem varoņiem ir jābūt līdzsvarotākiem vai pilnībā jāpārvērtē.
Pārsvarā lieliski. Dungeon nav iespējams pēc noteikta punkta. Nepieciešama cietuma atiestatīšanas opcija!
Spēle tiešām laba. Nepieciešams laiks, lai mācītos (der jebkurai spēlei), taču man patīk izpētīt spēles iespējas.
Atkarīgs tāpat kā cita mana iecienītākā spēle (Asphalt 8), bezgalīga spēle, un ir vajadzīga reāla nauda, lai uzlabotu varoņus, taču, ja jūsu varoņi ir pietiekami spēcīgi, jums nav jāmaksā vēlreiz. Vienkārši izbaudi spēli
Sonic Dash 2: Sonic Boom 아케이드 ezcaSveiki, ja vēlaties tērēt daudz naudas, šī spēle ir paredzēta jums. Esmu ievērojis, ka, progresējot spēlē, jums būs jātērē, jātērē un jātērē. Es pat neiesaku tērēt savu naudu.
Vienkārši cīnos, nezinot, ko es daru. Bet tas ir jautri.
Jūsu reklāmas kaut kā atgādina klikšķu ēsmu. X atveda mani uz lietotnēm, nevis aizvēra reklāmas. Labs triks 👍
Nepatiesa reklāma, kas tiek reklamēta kā torņu spēle, bet pēc stundu ilgas nožēlojamās kampaņas spēlēšanas nav torņu spēles
spēlēt var )
Jautra, visaptveroša spēle, kas liek jums vēlēties spēlēt vairāk
Laba spēle, lai tērētu laiku.. Bet spēles laikā vienmēr ir iestrēdzis pie ielādes daļas, ir jārestartē vēlreiz. lūdzu, izlabojiet to.. Blackshark3