------------------------------------------
▶▶▶▶ Almanca Öğren - Dinleme ve Konuşma ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ Almanca Öğren - Dinleme ve Konuşma IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ sonsuz mücevher hilesi ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ Almanca Öğren - Dinleme ve Konuşma 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
Sehr schön
harika
Almanca öğrenmek için çok uygun bir uygulama. Beklediğimden bile iyi. Teşekkür ederim
Reklamdan ders çalışamadım
tapuda harika bir uygulama sıkı çalışmaya devam et
Çalışırken, seyahat ederken veya dinlenirken dersi duyabiliyorum. Ses Malzemesi çok net ve iyi tasarlanmış. bu uygulamayı seviyorum
Özellikle almanca dilini öğrenmeye ve öğrenmeye derin ilgi duyanlar için çok yararlı.
Dinlediğini anlama becerisini geliştirmek için gerçekten harika bir uygulama. İfade, konuşma, haber ve hikaye bölümlerine sahiptir. Dieses App gefällt mir wirklich. Es ist Wunderbar!
Faydalı bir uygulama yapmışsınız.Tebrik ederim!
Almanca öğrenmek için mükemmel
süpermiş
Bu uygulama harika 😍 gerçekten çok yardımcı oluyor ve almanca öğrenmek için bulduğum en iyi yol... İçinde sevdiğim en iyi şey kısa hikayeler ❤ ve kelimeleri düzgün telaffuz etmeyi kolaylaştıran yavaş okuma modu. ..
Gerçektende güzel bir uygulama
Güzel
Biraz zor, basitten karmaşığa doğru ilerlemeliydi
Çok kullanışlı Uygulama. Diyaloglar, farklı öğrenme seviyelerinde Dinleme için mükemmel bir eğitimdir. Dahil edilen altyazılar ve telaffuz, öğrenciler için iyi bir destektir.
Çok basit ve temel Almanca öğrenmek için doğru yola girecek
güzel
Çok güzel bir uygulama tavsiye ederim
Temel seviyeler için uygun değil.
çok öğretici bu uygulama. Özellikle uygulama seçeneğinde haber ve hikaye dinleyebilme çok iyi.
Bağırsak
Sehr gute uygulaması! Einfach zu vestehen
tavsiye ederim güzel uygulama
Serh schöne Anwendung.
Yeni başlayanlar için daha kolay..ve ayrıca iyi
Almanca sözlü becerileri geliştirmek için harika bir uygulama.Yeni öğrenenler için önerilir.Geliştiricilere Kudos
Uygulamanın çok iyi yapılandırılmış olduğunu düşünüyorum. Geliştiricilerin yaptığı iş için para ödeyen eklentilerin yanı sıra, anlaşılır olan, bence mükemmel bir uygulama. Aferin.
çalışmak ve kocamla tanışmak için yurtdışına gidebilmek için Almanca konuşmama gerçekten yardımcı oldu
Yeni başlayanlar için olağanüstü
Nicht mal Annahernd. Einen satz gepackt, aber ohne Sinn'de Schön und Toll einzelne Wörter. Viele Fehler, sehr viel! Manche Sätze stimmen gar nicht, sogar das einfache wie Mehrzahl yanlıştır. Kein Bock zum auflisten çok schlecht!
Almanca öğrenmek için çok iyi
Belajar bahasa Jerman - Mendengarkan Dan Berbicara Pendidikan hqdTam gibi. mükemmel.
Çok faydalı ama çok şey katıyor.
Design My Home: Makeover Games Казуални oglvLeer Duits - luisteren en spreken Onderwijs rrnDanke
çok yararlı
afiyet olsun
Uygulama harika tavsiye ederim.
Öğrenmek için çok iyi bir uygulama 🇩🇪
Daha çok hikaye ve diyalog lütfen
Çok ilginç ve anlaşılması kolay