------------------------------------------
▶▶▶▶ Tanuljon Németül Kezdőknek! ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ Tanuljon Németül Kezdőknek! IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ korlátlan aranyat csal ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ Tanuljon Németül Kezdőknek! 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
L'allemand A1 Pour Débutants! Enseignement nkshNagyon könnyűvé teszi a tanulást
Guten tag érdekel ez, és imádom, hogy áldás volt számomra, hogy veled vagyok
Jóó
Jo de mikor lecke van olyankor a fénykepel pl ott a feleség és melette magyar urja mi van a képen az alapján kell németül kellene irnia magyarul talán már tudok
Szia! Elég sok szót alkalmazást tudok mar, hogy ezt azt letöltöttem. Es így tanulok írni és kiejtést is gyakorlom. Remélem majd meg tanulok majd egyszer németül, igaz kell ehhez rengeteg szót és mondat is tudnom.
Egész jó!
nagyon jó. Könnyen kezelhető. Csak ajánlani tudom!
Eddig jó!
Letöltés Orosz Kezdőknek. Könnyen megtanulni oroszul.
Nagyon jó!könnyen meg lehet tanulni.👍
Jelenleg angol, német, spanyol, francia, olasz, finn szavakat tudunk az app-pal ... amelyik androidos telefonokra és iPhone-okra egyaránt ingyen letölthető.
გერმანული დამწყებთათვის. განათლება aouvBanana Kong Toiminta dcqnix3
Tanulj németül online ... Német kezdő nyelvlecke 1 ... elérhetőek iPhone el joker alkalmazás ndajka gábor émet vagy Android alkalmazás német formájában is.
nagyon joooooo
Könnyen használható alkalmazás, megtanít németül olvasni, betűzni és kiejteni. Nem a tolakodó hirdetések miatt hozta az alkalmazást, vagy mert sok rejtett tartalom van feloldható, hanem csak azért, hogy támogassa a jó fejlesztőket, akik kiváló terméket készítettek.
Mint ez
nagyon jo
nagyon jó!!!
Ez nem tanulásra van, hanem olyanoknak, akik már tudnak németül és csak egy kis időtöltésre vágynak sorbanállás vagy várakozás közben.
Nagyon izgalmas!,
Bárki, akinek Androidos okostelefonja vagy táblagépe van, kihasználhatja ezt az alkalmazást, és mindenkinek megteheti, hogy telefonon bárhonnan tanulhat
Muy practica para los basicos!!
Ha olyan alkalmazásokat keres, amelyekkel németül tanulhat, ... egy átfogó német nyelvtanulási eszköz, amely támogatja a kezdőket és a
Nagyon szuper ☺
kapott
Könnyen érthető I like u app. ⭐⭐⭐⭐⭐
Hamar tanulok.imádom!
Mi az a Podcast és hogyan tudod felhasználni a tanuláshoz
Új életet kezdek Németországban. Vettem nyelvkönyvet, és letöltöttem ezt az alkalmazást. Tökéletes!
Német nyelvtanulás könnyedén! - Google Play
Tetszik
Bemutatjuk Önnek az Android alkalmazásprogramozás alapjai című könyvet, ... és gyönyörű magyarázatot adsz minden kezdő Android alkalmazásprogramozásban.
Tetszik, jól használható!
Nekem eddig nagyon tetszik
Csodálatosan létrehozott német tanulási alkalmazás; jól felépített, világosan beszélt, könnyen érthető német leckék. Szép munka !
nagyon jó. Könnyen kezelhető. Egyszerű vele a tanulás és az ismétlés.
Naučite Njemački Za Početnike! Obrazovanje fozNem rossz csak sok a reklám egyébként 5 csilag
Egészen használható kis alkalmazás. Vannak tesztek, kisebb témakörök majdnem mindenhez. Rengeteg szó. Jelzi hogy tanulni kéne 😅 És ugye ingyenes. Nekem tetszik, 😀
Első nap, egyenlőre jó...alaptól kezd
Nagyon szép és okos alkalmazás. Dolgozz sok elmeképességen a nyelv beágyazásához.
Nagyon jó alkalmazás tanulóknak
jó alkalmazás kezdőknek