------------------------------------------
▶▶▶▶ Hustle Castle: Medieval games ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ Hustle Castle: Medieval games IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ lõpmatu ressursside häkkimine ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ Hustle Castle: Medieval games 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
Mäng oli päris hea. Animatsioonid näevad tõeliselt puhtad ja muljetavaldavad. Mäng oli ülihea. Suurepärane ajaveetmine mängus.
Mäng ei sarnane selle allalaadimiseks reklaamile, mida vaatasin, samuti kulub teil ühelt ekraanilt teisele liikumiseks 3 sekundit, mis tähendab, et peaaegu iga 10 sekundi järel laadite uue ekraani ja ma kasutan 8 GB telefoni
Tore mäng lõõgastumiseks, nii armsad tegelased, aga liiga palju reklaame. Loodan, et mängijad suudavad teisi blokeerida, et nad koopasse koostööd ei teeks. Ma ei taha selliste inimeste jaoks liiga palju toitu raisata! Keegi lahkub kohe peale liitumist, ütleb halvasti, ole vait ja siis lõpeta!!! Ma saaksin ta blokeerida, kui ta ütleks ..aga ta ei öelnud midagi ja ma ei saanud tema nime puudutada, et seda teha. Aitäh.
Italian for Beginners: LinDuo HD Educational emmKirjeldage mõnda oma probleemi, nad ütlevad, et see on osa mängust... Iga probleem, üks lahendus, see on osa mängust...
Absoluutne raha haaramine. Mängijad tulevad ja lähevad, eriti kui nad mõistavad, et nende raha saab mujal paremini kulutada. Toetus pole ka kunagi hea olnud. Erinevad riigid maksavad samade esemete eest ka erinevaid summasid, seega ärge oodake Hiina või Venemaaga konkureerimist, kui teil pole sihtfondi, mida ära visata. Iga sündmus on järjekordne raha haaramine ja iga kohutava sisselogimise korral ilmub "müük". Järk-järgult halveneb.
Lõpetage oma kohutavad reklaamid
Kas seal saab sexida
Hustle Castle ei tööta, öeldakse, et laadige alla uusim versioon, kuid allalaadimiseks pole midagi
Ma armastan seda mängu, see oleks 5 tärni, kui mitte raisatud aja/ressursside pärast – kõrgemate lvl-ide puhul võtab uuendamine nii kaua aega, kui pole nõus palju raha kulutama, ootad nii kaua, et ressursid saaksid täis ja saad ainult anda. natuke teie klanni, nii et nad lähevad lihtsalt raisku, kuid mana on nagu kuldne selleks ajaks, kui olete meisterdanud 1 korraliku eseme. Oleks tore, kui oleks kaubanduskeskus, kus saaksite kaubelda muude ressursside või isegi teemantide vastu. Väga raske on ka turniire võita mängijate vastu, kes maksavad!
Mäng on suurepärane ja lõbus, kuid võit on tasuline ja turniir on nii ebaõiglane, et minu võimsus on 145 570 ja vaenlasel 1 m+, mis matši tegemine see on?!
ebaausad mängud, isegi kui teil on selles mängus tuhandeid dollareid visata, ei saa te ikkagi võitu tohutult suurendada, kuna alati on kellelgi rohkem raha kui teil
, suurepärast graafikat on tore mängida, kuid see läheb väga masendav teadmine, et heade esemete hankimiseks peate kulutama palju raha, kuid nendel esemetel pole erilist vahet, kui mängite seda mängu ÄRGE KULUTA pärisraha, see on mõttetu, kuna see ei aita teil võita, see on natuke nagu groundhog Day, uuendada, uuendada
Cooooool
Tahaks mängida (varem on olnud mitmel kontol kuni tasemeni 80), kuid nüüd, kui ma selle juurde tagasi tulen, on kõik tõrges ja on mulle umbes 10 korda kokku jooksnud. Olen kasutanud häid tahvelarvuteid ja arvutit (bluestacks), kontrollinud internetiühendust (200mbps) ja ikka ei taha töötada. Häbi.
Maksa võitmiseks... ära tee igal üritusel raha, ma alustaksin sellest
tõesti hea mäng. näeb hea välja, mängib hästi. on üritusi ja mikrotehinguid. Jõuluüritus oli seda raha väärt ja väga helde. mõned muud mikrotehingud vajavad veidi parandamisruumi. liituge klanniga ja nautige lihvimist. see võib olla väga rahuldust pakkuv. mõned probleemid areenidega, sealhulgas koletu nõuded hea rinna saamiseks.
lahe mäng. ei sa midagi halba öelda. aint miks mingi inimene reklaamis kepib🙂. soovitan!
Ainus probleem, mis mul mänguga on, on. Pole tähtis, kui palju ma oma tegelasi tasan, olen areenirežiimis alati üks kõige madalama tugevusega mängijaid. Kuidas sa peaksid hakkama võitma areenilahinguid, kui oled pidevalt põhjas, hoolimata sellest, kui palju te oma tegelasi üles ehitate. Arendajad peavad selle probleemiga tegelema. Ootan sinu vastust
yldiselt hea (ma arvan, et see on hea)..
Meh... Lõbus, aga ajastus on välja lülitatud ja nõuab pikki perioode (päevi), mil tuleb lahkuda ja lasta asjadel värskendada või ehitajatel lõpetada, et järgmisse etappi/etappi edasi liikuda. See on pärast nädalast mängimist, võin vaid ette kujutada, kuidas see on, kui ehitusajad veelgi pikemaks muutuvad. Samuti on mängu laadimisel 5 hüpikreklaami liiga palju.
cood
Suurepärane mäng. Ma eelistan seda tegelikult Fallout'i varjupaigale. Sellel on palju mängitavust. Minu kaks kaebust on lihtsad. Üks, võitluseks pole piisavalt platvorme. Portaal ja kampaania saate teha ainult nii palju. Teiseks on kohtumine Arena jaoks KOHUTAV. Olen mänginud ilmselt kümmekond turniiri ja olen ALATI viies viimases võimsustasemes. Ma ei saa teie kosjasobivuse algoritmist aru, kuid see võib tööd ära kasutada. Peale selle on mäng väga helde ja hõlpsasti hallatav.
selle mängu esimene mängimise aeg on päris lõbus. Sain selle kindlasti sisse, kuid umbes 14. tasemel, mis oli umbes 4 päeva, hakkas see venima. See pole nii põnev, kuigi esialgne on päris suurepärane. Ma nautisin seda rohkem kui Fallout mängu, mis on väga sarnane. Ma arvan, et suurim väljakutse on see, et tegelased ei ole piisavalt tugevad, et jätkata taseme tõstmist ja teiste mängijatega võideldes on mõne aja pärast igav. Soovin, et nad oleksid rohkem kampaaniaid välja töötanud.
MIKS SELLEL 7 AASTASTE MÄNGUL ON 18+ REKLAAMID?!?!? VAJA KURADIMA DEV'ID ON RETARDID!
Pole paha mäng, aga ka mitte hea. Very Pay 2 Win See on põhimõtteliselt tühimäng, kuid selle teavitused ei toimu pidevalt. Ma ei saa sageli märguandeid, login mängu ja mitu ülesannet on täidetud. Muul ajal saan märguanded pärast seda, kui olen nendega juba tegelenud. Samuti on olemas areenisüsteem, mis paneb lahingute vahel ootama 3 minutit. Kahjuks ei anna see teile helisignaale ega märguandeid, nii et tundub, et see funktsioon loodi ülejäänud mängu silmas pidamata? Tuletab teile igal võimalusel meelde, et võite maksta raha mis tahes vajaliku ressursi ostmiseks, ehituse kiirendamiseks või juhusliku/spetsiifilise varustuse ostmiseks. Samuti meeldib talle väga mängida sama reklaami mitu korda järjest, et saaksite seda ignoreerida. Klannisüsteem ja sõpradega mängimine on see mäng, mis päästab ainult armu.
5. UPD: 1 tärn, kuni naabruskonna jahtumine eemaldatakse või muudetakse see passiivseks.
Suurepärane mäng, olen oma mängude suhtes väga valiv ning tavaliselt laadin alla ja desinstallin alla nädala või vähema aja jooksul, kuid see mäng on ilmselt kõige sõltuvust tekitav mäng, mida olen mobiilis mänginud. Arendajad ei sunni teile kunagi reklaame peale, teil on võimalus tegelaste paremaks muutmiseks reklaame vaadata, kuid võite ka mitte teha.
see on lõbus, kuni peate ehitusi ootama
Hustle Castle: Medieval games Rollspel bqzlmuljet avaldav
Teist korda seda mängu ei laadita. Ükskõik, mida ma teen. Seda ei varundatud, nii et ma ei saa seda uuesti laadida. Panin ka oma raha sellesse mängu, kordagi pole ühendust võetud, et kuidas parandada või midagi. Ei soovita.
see mäng on nõme
Tasakaalustamata ... kui paned piisavalt raha sisseastumisrelvade leidmiseks, pole vaja midagi ... 6 miljoni meeskonna võimsus võib tappa 13-15 miljonit meeskonna võimsust ... hästi tehtud
Hustle Castle: Medieval games משחק תפקידים iqeSee mäng on paroodia kõigest! Viimasest õhtusöömast kuni Gravity Fallsini. Üllatavalt sõltuvust tekitav peamiselt erinevate mängude ajaproovitud valemi kokkusegamisest. Fallout Shelteri mängupaigutus, Supercelli sotsiaalsed/mängufunktsioonid, Diablo üksikasjad ja palju muud! Selle mängu ainus pettumus on see, et see ei vaja teiste võistlusmängudega võrreldes palju oskusi, kuid see ei muuda seda mängu raskemate mängijate jaoks vähem meeldivaks. 2 pöidla püsti!
mäng algas väga lõbusalt ja graafika on koomiline ja väga hästi tehtud. mingi hetk saavutasin taseme ja muutusin hetkega kõigi jaoks piitsutavaks poisiks, kuna peaaegu ükski vastane pole minu tasemele lähedalgi. mis juhtus?? pärast paarinädalast trügimist ei olnud mäng lõbus. Ma saadan arendajatele meili, et küsida, mis toimub ja nad ei saanud head vastust, nii et kahjuks pidin selle kustutama, kuna pole head võimalust taaskäivitamiseks. loodetavasti parandavad nad seda, kuna see oli tõesti lõbus mäng.
Mulle üldiselt meeldib see mäng väga, ma võin mõnikord tunde mängida, kuid see tõmbas mind lihtsalt mooliopoli sündmusest välja. Mul oli 900 hc münti ja 3 täringut ja wifi katkestas meie, kui tagasi jõudsin, mul oli 68 või midagi ja täringut polnud.. Loodan, et saate selle parandada. Ma kulutan sellele mängule korraliku summa raha, kuid kui see mind ära rebib, siis see lõppeb
Hustle Castle: Medieval games Rollspel fhooMäng on alguses lõbus ja muutub edenedes aina aeglasemaks, kuni lõpuks muutub see tõeliselt igavaks. Ka midagi pole mõtet. Enamasti ei olnud kohtumised areenil ausat võitlust. Ka PvP polnud aus võitlus. Ja seepärast muutub mäng igavaks.
Mailma parim mäng
Mulle meeldib mäng, see on väga lõbus. Kuid PvP on rumal. Iga kord, kui ma areenidele sisenen, seisan silmitsi inimestega, kelle arv on minuga võrreldes väga suur. Olen alati viimasel kohal, kuigi töötan kõvasti, et oma varustus kätte saada. Tundub, et selle ulatus suureneb, nii et kaotate alati areenidel, et saaksite nende asju osta...... Peale selle on kõik korras
Ok mäng
Väga hea
See mäng on päris lõbus mäng aja veetmiseks. Siiski on hullumeelne, kui palju selle võidu eest maksta on. Lahingusüsteem on samuti väga lihtsustatud ja inimene, kes selle mängu peale raha kulutab, võidab alati kedagi, kes on vaba mängima. Areeni sobitamise süsteem on samuti tugevalt kuhjatud tasuta mängitavate mängijate vastu. Kindlasti ei soovita kunagi sellist võidu eest tasulist mängu.
Armastan seda mängu, olen seda juba paar aastat mänginud, kuid pärast viimast sündmust on mäng pidevalt välja kukkunud, see on tõesti masendav... Dungeonsi ei saa teha
Ma armastan seda mängu nii väga. Mulle meeldib graafika, heli, mänguviis ja süžee. Aga mul on areeni kohta etteheiteid, sest iga kord, kui mängid või areeniga liitud, on vaenlane sinust 2 või 3 korda tugevam. Loodan, et saate selle parandada. Aitäh
Kunagi armastasin seda mängu ... see on arendajate jaoks rahareket ... see maksab teile terve varanduse, et mängus edasi liikuda ... kõige tipuks ... te ei laadi midagi peale reklaamide, mis soovivad teil kulutada tohutu raha mängus olevate kaupade eest... kui lõpetate reklaamide vaatamise (te ei saa vältida, sest need ilmuvad automaatselt), olete nii pettunud, et lülitate mängu lihtsalt välja
See mäng on reket. Alguses oli see mõnevõrra lõbus, kuid mõne aja pärast hakkasid mind PTW lisatasud pommitama. Madal hind alguses "ainult 5 $! Vau!" Kahjuks kukkusin sellesse. Aeglaselt läks asi hullemaks. "Oh, lahe! Ma saan X või Y, aga mul on vaid paar päeva aega, et otsustada. Ma tahan seda asja, aga see on $ 10, $ 20, $ 50, $ 100..." See on väga manipuleeriv, peen, kuni olete juba otsustanud. investeerinud liiga palju. Siis võtab võimust vajunud kulude eksitus. Kui teil on kulutustega probleeme, ärge isegi alustage mängimist
Palun parandage oma kongi, see on super laaaag. Seda on raske mängida. Ja jah, me juba saatsime pileti klienditeenindusse ja saime just üldise vastuse. Kuid paranemist pole.
Raha haaramine, võitmise eest maksmine (mis piirneb tasuga, et hiljem mängida), väike strateegiline sügavus, kuid siiski mõneks ajaks väga sõltuvust tekitav ja lõbus. Pikk vastus: tasub keerutada, kuid ärge uputage raha sellesse julgesse sularahahaaramisse. Olen olukorras, kus on vähe sisu, mis annaks tasu, kuid vajan edasiliikumiseks paremat varustust. Praegu on mängimine muutunud tasuliseks. Samuti väärib märkimist, et see mäng on teiste mehaanikate kombinatsioon. Isegi kunstistiil on ära rebitud. Kuidagi on pakett suhteliselt lõbus, kuigi pärast lahingu alustamist pole strateegilisi otsuseid teha. Hiljem saate loitse, kuid need pole Arena PvP-s kasutatavad ja te kasutate igas lahingus samu loitse, ajastust arvestamata
Naudisin Hustle'i lossi paar kuud. Hea ja lõbus graafika. Üldiselt puhas mäng. Lihtne kasutada. Nutikad tutvustused, kampaaniad ja eriüritused. Ühel pärastlõunal suutsid 5 teist inimmängijat, kellel oli minust 1 000 000 KP-d rohkem, mind üksteise järel rünnata, rüüstades mult kokku 2 500 000 kulda ja muid ressursse. Minu töötajatel kuluks selle kogumiseks mitu päeva. Mida kuradit?!?! Kuid mäng ei lasknud mul kunagi rünnata kedagi kaardil, kellel oli 1 000 000 CP vähem kui minul. Ma suutsin tabada mõnda teist mängijat, kuid mitte piisavalt lähedal, et kaotatud summat tagasi maksta. Mulle ei meeldi seda öelda, kuid kui te ei kuluta sadu ja sadu dollareid, et osta kogu selle mängu vinge varustus ja relvi, olge valmis olema poksikotiks paljudele teistele inimmängijatele. Mõistes, et ma ei suuda kunagi koguda piisavalt raha, et osta head varustust ja relvi, enne kui mind ikka ja jälle haaratakse, jõudsin järeldusele, et selles mängus poleks rohkem vaeva nähtud ja aega kulutada. Nii et ma läksin edasi, loobusin ametist ja desinstallisin mängu. Kahju. Nautisin seda mõnda aega ja kulutasin sellesse isegi kingituseks raha.
Sõltuvust tekitav mäng, lõbus aega veeta. Kuna olen oma konto lähtestanud ja aeglasemalt läinud, on see olnud lõbusam ja ma ei pea kulutama raha ettemakseks, kui ma seda ei taha. See võtab küll rohkem aega, kuid aega on hea veeta. Olen leidnud oma klanni jaoks hea kogukonna ja nad on aktiivsed mängijad, nii et see paneb mind püüdlema paremuse poole. Armastan seda mängu, lihtsalt soovin, et sündmused oleksid rohkem struktureeritud, et saada kõrgemal tasemel tasu.