------------------------------------------
▶▶▶▶ Daggerhood ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ Daggerhood IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ oszukiwać wiele monet ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ Daggerhood 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
Świetna platformówka z niespodzianką...
Fajna gra, naprawdę fajna. Warte swojej ceny. Zawsze dobre gry tej firmy.
Daggerhood Arcade womŚwietna platformówka!!
trochę trudna, ale bardzo fajna gra!
Chciałbym teraz mieć większą różnorodność poziomów Jestem tylko w najmocniejszym świecie, ale jest to trochę powtarzalne ... to fajna gra, fajna do speedrun, ale naprawdę chciałbym więcej treści
Daggerhood Arcade qxstAmnesia: Memories Premium הרפתקאות qkrsNaprawdę dobrze wyważona platformówka.
Naprawdę trudny
Deweloperzy zasadniczo mówili: „ok, zrobimy ten kontroler do gier kompatybilny z iOS i oczywiście wydamy wersję PS4 dla kontrolerów, ale nie moglibyśmy mniej przejmować się naszymi graczami z Androidem, więc będą cierpieć z powodu sterowania na ekranie”. W tym momencie wydaje się, że usunięcie funkcji jest prawie złośliwe i bez gamepada staje się w zasadzie nie do odtworzenia.
brak obsługi kontrolera
naprawdę dobry
bardzo trudne od samego początku.
kontrola mogłaby być lepsza
Po prostu wszystko mi się podobało
Aby uzyskać 100% Potrzeba tyle umiejętności
Głosowanie przeciw z powodu braku obsługi kontrolera.
Świetnie
Bardzo zgrabna platformówka z ciasnymi kontrolkami. Zdecydowanie rekomendacja dla mnie.
To była hardkorowa gra, ale naprawdę każdy może się nią cieszyć! Ty też powinieneś, ponieważ jest naprawdę szybki i zabawny z mechaniką teleportacji, która działa świetnie! Dla zapalonych graczy bardzo trudno jest zdobyć wszystko, ale dla miłośników platform jest to równie zabawne! Udało mi się w końcu ukończyć grę Wszystko ukończone, ale nadal pokazuje to samo zakończenie i mówi „teraz spróbuj ukończyć wszystkie wyzwania”, które wykonałem, i żadnych osiągnięć, więc nie ma za to nagrody, żadnego zapisu, ale w grze, którą odinstalowałem, więc nic.. ?
.. mogło być dobre, ale sterowanie na ekranie zepsuło to, gdy tylko prędkość stanie się czynnikiem ... rozczarowujące ...
Potrzebuje lepszej muzyki...
bardzo fajni twórcy gier, .. uwielbiam speedrun !! ta gra jest dobrze wyważona. Mam nadzieję, że twórcy wkrótce dodadzą więcej map i innych treści.✌️👍😁
Przyjemna gierka Idealna do komunikacji miejskiej lub samochodu