------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Makeup Beauty Game ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Makeup Beauty Game IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ צ'יטים תקלות פרימוג'ים ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ Candy Makeup Beauty Game 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
Candy Makeup Beauty Game Fritidsspill tixuאני כל כך שונא את המשחק הזה
זה היה כל כך טוב אבל הפרסומות מאוד מעצבנות אבל כן אהבתי את זה
נחמד אבל מהר מאוד אתה תשתעמם🙂
משחק נחמד לילדים.
בבקשה בכל פעם שהוא יציג מודעות בכל פעם.
Candy Makeup Beauty Game કેઝ્યુઅલ sqmאוהב את זה! זה ממש עוזר אם את רוצה להיות מאפרת! מגניב מאוד.
אני תמיד מגיע למקום השלישי למה אני לא יכול להבין.אני מכירה שמלות אופנתיות, תסרוקות, ואני יודעת איך לשמור על לק בצורה אופנתית. אבל אני אוהב את המשחק הזה כל כך ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Flip Runner Športne igre qrjbCandy Makeup Beauty Game Dažādas spēles cvlfזה ממשיך לקפוא וגורם לטלפון שלי לפעול לאט
אני חושב שזה משחק נחמד מאוד 💅🎉
כי אנחנו צריכים לצפות ביותר מדי מודעות
זה באמת משחק נחמד אבל צריך להיות לו יותר רמות אבל זה בסדר...
זה מקסים ❤️🧡💛💚💙💜🖤😍 אני כל כך מתרגש לסיים את המשחק זה כל כך מגניב אבל אני כל כך שמח שהורדתי את האפליקציה מה הייתי עושה בלי זה כלום אבל אני כל כך שמח אוקי!!!!!! אני כבר באירופה זה מדהים כמו לא ייאמן כל מי שעשה את זה
ובכן רציתי לכתוב ביקורת על האפליקציה שאפילו לא יצא לי לשחק בה, ואני מתעצבן עליה כי המשחק הזה נראה כל כך כיף וזה לא עבד כי לא משנה מה עשיתי האפליקציה המשיכה להפסיק
זה היה בסדר אבל זה המשיך לגרום לי לצפות בפרסומות כשזה אומר ספציפית שזה משחק ללא מודעות וזה מבאס גם לא נתן לי הרבה אפשרויות ואני אוהב שיש לי הרבה מה לבחור. רק ניסיתי למצוא משחק איפור נחמד ונתקלתי בזה וחשבתי שזה יהיה כיף אבל מחקתי אותו אחרי 20 דקות כי המשחק הזה לא היה כיף בכלל. פשוט שנאתי את זה כל כך וזו רק דעתי, בסדר? כאילו אני לא מתאמץ במיוחד לשים את זה בחוץ שהמשחק הזה היה מבאס, אבל זה קרה.
זה לא משחק כל כך נחמד כי אני מדרג את האפליקציה הזו 2 למה בגלל שהסלון לא היה טוב בכלל אז אם תצטרף למשחק זה נראה נחמד מקסים אבל כשאנחנו משחקים את המשחק זה לא נראה כמו סלון 2%
המשחק הכי גרוע כמו אם אתה בוחר לק אחרי זה אין לנו כפתור של גימור מה זה אם יש לו גימור תחתון בבקשה תגיד
אני אוהב את המשחק הזה המשחק הזה הוא osam אני אוהב את המשחק הזה
אנא תקן את בעיית המודעות
לא רע אבל רע
זה טוב אבל פריטים רבים נעולים וכשאנסה לקשור את השיער זה לא יעבור לסימון הנכון ואם תוסיף עוד כמה פונקציות זה נחמד לשחק ואל תנעל את כל הפונקציות בבקשה כי זה יהיה קשה מדי שחקו אם מישהו יוריד את זה יהיה קשה והרשת תיגמר לזמן שיעבור בבקשה תעשו יותר מעניין ויותר מדהים
זה לא טוב יש לו בעיה. אני חושב שהם צריכים למחוק את זה.....😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤
איפור סוכריות הוא אחד ממשחקי האיפור האהובים עלי בעולם
יש לי מזל גדול לשחק במשחק אחרי שנתיים המשחק הכי טוב שלי אי פעם Candy makeup כשקניתי את הטלפון הראשון שלי זה המשחק הראשון שאני מוריד ....זה משחק מעניין אי פעם עבורי...Luv u Candy makeup.. ..❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️הערה זו שימושית מאוד 👍 לאחרים הם יענו מרשימים אם למשחק הזה יהיה יום טוב לכולם...למי שמשחקים במשחק...😇😇😇😇😇😇😘 😘🥰
אני מתכוון שהוא מתוק והכל אבל אם היה לך שיער צמר גפן מתוק כפי שגרם לו להרטיב, הוא ייצא בקלות. וגם כשמוסיפים כל צבע של סומק הוא חום משום מה?
כל כך הרבה פרסומות משחק רע מאוד אל תתקין בבקשה אם תתקין את המשחק הזה תקבל בור. נא לא להתקין משחק משעמם משחק רע מאוד. שאתן רק כוכב אחד בלבד..
זה באמת משחק מעולה! סופר כיף אבל, יש הרבה מודעות! כמו כן, אני מרגיש שקל מאוד להתבלבל עם כל הפקדים. אבל חוץ מזה, זה משחק מאוד מהנה ומהנה!
אני אוהב את המשחק שום דבר לא היה רע במשחק יש אנשים שלא אוהבים אותו אבל אני חושב שהמשחק מדהים כמו שהוא ואני חושב שחלק מהאנשים פשוט שונאים את המשחק כי הם לא ניצחו את המשחק הפסדתי הרבה פעמים ואני רוצה הרבה זמן אבל איבדתי את רובם אבל אני פשוט חושב שהמשחק מושלם כמו שהוא עוזר לך כשאתה צריך עזרה סוניק המשחק והאנשים האלה ששמים איתך במיטה או סתם שונאים אז האנשים החדשים במשחק אני ממליץ שהמשחק לא
מגעיל אל תורידו👎👎👎👎
זה היה די טוב, זה פשוט קפא הרבה.
לא כל כך טוב
המשחק הזה מדהים אבל רוב הדברים נעולים
המשחק הזה לא הכי טוב. אם ילד היה משחק במשחק הזה זה לא מתאים כי הוא מראה תחתונים שזה לא הולם
לדעתי זה משחק מדהים לילדים
משחק גרוע יותר שראיתי אי פעם כי יש הרבה רמות אבל בכל רמה יש את אותם דברים לעשות משחק רע מאוד אני לא רוצה לתת לו כוכב אבל אני חייב כי אם אני לא אתן זה לא יעלה
לא טוב
המשחק הזה כל כך מעניין שהוא הכי טוב אבל לפעמים יותר מדי פרסומות זה המשחק שתמיד מעודד אותי כשאני עצוב הוא בהחלט הטוב ביותר.
אוקיי לוקח למשחק הזה כל כך הרבה זמן לטעון, אני אוהב את המשחק, אבל הלוואי וכולם יכלו לתקן את זה ואתה צריך להמשיך ולצפות בפרסומות שוב ושוב ואתה צריך לפתוח כל דבר שאתה רוצה לעשות וזה כיף זה לוקח קצת זמן לעשות הלוואי ותפתח לנו הכל אז אנחנו לא צריכים לעשות את זה והלוואי שלא תצטרך לעשות כל כך הרבה פרסומות כמו גם אם אתה מתאפר על הבחורה במשחק אז תופיע מודעה ואני רק רוצה שכולם תתקן מינון כדי לתקן את זה
כל כך הרבה מודעות לא אוהבות ads.plz להסיר מודעות. ומאוד אוהב את המשחק הזה
משחק הממתקים הזה טוב מאוד
אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה לדגם.
זה לוקח כל כך הרבה זמן אפילו להתקין. כל כך הרבה זמן כשמשחקים אחרים לוקחים כמה דקות זה לקח שעות. המשחק סופר תקלה. לא אחד המשחקים האהובים עלי
זה מתעכב בכל פעם שאתה מנסה לצפות במודעה אז לא, לא הייתי ממליץ על המשחק הזה לאף אחד
Chxy פנטסטי פנטסטי קו פנטסטי פנטסטי פנטסטי
Candy Makeup Beauty Game Įprastos temos phcאני ממש שונא את המשחק הזה 😡😡😡 במשחק הזה יש את רוב הפרסומות .הוא נעול חצאיות, נעליים, מסרקים ופריטים רבים 😑😑
אני מאוהב במשחק הזה, ואל תבינו אותי לא נכון, כדאי לכם לנסות אותו, דברים חינמיים וחביבים לחלוטין לבחירה. הכל בחינם. אבל, רק כדי להזהיר אותך, חלק מהדברים כדי להשיג אותם אתה צריך לצפות במודעה. אבל חוץ מהמשחק המדהים הזה תמשיכו להגיע לעדכונים נוספים!
זה המשחק הכי גרוע שאני שונא את המשחק הזה. זה בזבוז זמן יש יותר מדי מודעות
המשחק הזה טוב
המשחק טוב אבל כשאני רוצה לפתוח משהו זה מראה שהחיוב לא זמין וכששמים לה סומק על הלחיים וצללית על העיניים זה נראה שחור
זה משחק מהנה אבל משחק ארוך מאוד זה לוקח הרבה זמן זה צריך 1 עד 2 שעות לשחק ולכן נתתי לו רק 3 כוכבים
אני כמו המשחק הזה אבל הוא לא מתקין מהר